ON-OPVALLENDE AUTO'S

MET OPVALLENDE MOTOREN

ONZE DIENSTEN


Wij bieden verschillende diensten aan met betrekking tot auto's. Zo kan je bij ons je oude auto om laten bouwen tot sleeper, je auto laten tunen, APK-keuren, bijzondere maat banden bestellen enz. Misschien wens je wel te leren hoe je zelf je auto kan ombouwen of tunen, dan ben je bij ons ook aan het goede adres!


Sleepers


Stel je een oude/lelijke/kleine/niet gangbare/in ieder geval een auto zonder verwachting voor die vervolgens een Porsche of een Ferrari er uit rijdt. Dat is natuurlijk super leuk!


Een aantal projecten zijn al aanwezig en in de maak en ideeën zijn er in overvloed, zoals een Volvo 740 met Chevy V8, Mazda 121 (bolhoed) met 125 pk Mazda 323 motor, Suzuki Carry met Kawasaki motorfiets motor, verlengde Volvo 264 met Chevy V8, Opel C-kadett met 250 pk Volvo Turbomotor.


Race Coaching


Hoge snelheid, laat remmen, ideale lijn en snelle bochten geven voor mij een adrenaline kick. Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met circuit rijden en wil deze ervaringen graag delen. Wil je dit ook ervaren maar liever niet met je eigen auto? Dan heb ik voor jou de oplossing. Stap achter het stuur van 1 van mijn aangepaste auto's en onder mijn begeleiding neem ik je mee over het circuit.


Zo hard mogelijk rechtuit racen zoals in een dragrace heb ik ook veel ervaring mee. Samen met vrienden deden we voor de lol mee en namen zelfs prijzen mee naar huis terwijl het ging om de FUN! 


Mocht je enthousiast zijn in het aanschaffen van een circuit- of dragrace auto dan kan ik je ook hierin begeleiden. 


Oldschool Motortuning


De oldschool motortuning gaat er met name om dat de mechanische delen worden aangepast. Zoals compressie verhogen, nokkenassen veranderen e.d. Ik ben gespecialiseerd in Chevy V8, Volvo redblock en Mazda B-motoren.


Banden - speciale maten


Door mijn ruime ervaring in banden, old timers en afwijkende maten kan je bij me terecht voor bijzondere maten die in de gangbare handel moeilijk te krijgen zijn.APK-Keurmeester


Sinds 2000 ben ik APK-keurmeester en leermeester. Ben je op zoek naar een keurmeester met veel ervaring dan kan je mij inhuren.Aankoopkeurmeester


Door mijn ruime ervaring met APK en tweedehands auto's heb ik een goed beeld van de kwaliteit van gebruikte auto's en kan ik je begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe tweedehands auto.


Door mijn ervaring met racen heb ik ook een goed beeld wat goede circuit auto's en dragrace auto's zijn. Hier kan ik jou ook in begeleiden.


unsplash